Man ved man burde tabe sig når…

Jeg har lige været et smut forbi min (pisselækre) læge i dag til den der livmoderhalskræftsundersøgelse som man jo skal til.

Vi pjattede lidt som sædvanligt og jeg fik så besked på at tage underdelene af og hoppe op på briksen, så det gjorde jeg jo så. Så siger han til mig at jeg skal lidt længere hen til kanten… og liiiidt længere… og så får briksen overbalance og jeg ender nede på gulvet!
Og så døde jeg en lille smule af grin!
Min læge forsøgte at holde masken og sige noget i retning af at det ikke burde kunne lade sig gøre og det i hvert fald ikke var fordi jeg var tyk, men blabla… men ender også med at må sætte sig på en stol og grine.

Men jeg kom op igen og fik gennemført undersøgelsen selvom jeg grinede så meget at han havde svært ved det.

Hvis det ikke er en motivation for at komme igang med at tabe sig, så ved jeg ikke hvad det er! 😀

Jeg var også til psyk og fik min diagnose. Jeg har ADHD og jeg har det egentligt helt ok med det. Jeg har jo også haft ret lang tid til at vænne mig til tanken.
Jeg har sagt jatak til medicin – og med den der oplevelse i hovedet er det måske godt nok, eftersom een af bivirkningerne ved ritalin er vægttab!

Reklamer

7 thoughts on “Man ved man burde tabe sig når…

  1. hahhaahhahaahhhaaahhhaaaaaa
    TAK! For fanden jeg elsker den historie med lægen. Må jeg please please bruge den? For det kunne have vret mig. Altså ikke bare sådan ala, det ku jeg også have gjort og videre i tanken. Nej! Det! Kunne! have! været! MIG!

  2. Ha! Ej, det er altså ret sjovt!

    Jeg tager i øvrigt selv ritalin, dog mod narkolepsi, og ja – det virker meget appetitnedsættende. Jeg ELSKER mad, men min frokost er nu stort set ikke-eksisterende.
    Bare husk at slik og snacks aldrig har haft noget med sult at gøre – det får man stadig lyst til 😉

  3. Hvor dejligt jeg ikke er den eneste det er sket for, det med at falde ned af den briks. Det var næsten som om den faldt med mig da det skete, og da jeg kom ud så de andre ventende meget underligt på mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s